Automaattinen jälkimainingit suodatin kynttilän suodatin

C kahva suodatin (malli: INOCO-DS-A7) johdanto kynttilän suodatin on kaikki paine suodattimina voidaan nähdä prosessirivit titaanidioksidi, savukaasujen, suolavedessä selvennystä, punaisia, kaoliini, hienokemikaalit ja monet muut sovellukset, jotka edellyttävät tehokas alhainen kosteuden kakku...

Tuotetiedot

Ckahva suodatin(Malli: INOCO-DS-A7)johdanto 

Kynttilä-suodatin on, kuten kaikki korkeapainesuodattimet, voidaan nähdä prosessirivit titaanidioksidi, savukaasujen, suolavedessä selvennystä, punaisia, kaoliini, hienokemikaalit ja monet muut sovellukset, jotka edellyttävät tehokasta alhainen kosteuden kakku suodattamalla tai suurta käsittely kiillotus. Kynttilän suodattimia käytetään myös paksuuntuminen tuottaa keskittynyt juoksevia lietteen nestefaasin kuin suodos osittain poistamalla. Tämän toimintatavan mukaan on mahdollista, koska kynttilä suodattimet toimivat hyvin lyhyen ajan kertaa käyttäen hyväkseen korkea suodatus hinnat, vaikka kakut ovat silti ohuet. Yksi kynttilä suodattimet paksuuntumista käytettynä ominaisuuksista on kirkasta suodosta, koska painovoima sakeuttamis vastaavasti tuottaa ylivuodot, jotka sisältävät aina jonkin verran hienoja kiintoaineen.

Toimintaperiaate

Suodatus, joka tapahtuu paineastian, neste on painettu ulkopuolelta suodatin välineellä. Kiinteä Liitä pinnalla ja muodostavat yhtenäisen kakku. Kakku säilyy suodattimen osien kovera-kupera profiiliaan ja jatkuvasti ylläpitää paine-ero niissä. Kun painehäviö asettaa venttiili sekä imu- ja pakoaukkojen venttiili käytöstä. Paineilma virtaa suodattimen ja kuivaa suodatin kakku backwashing-käsittelyn hiukkanen poistuu ja Suodatinelementti voitaisiin elvyttää.

 

Toinen erikoisartikkeli-lta kynttilä suodattimet on lieriön muotoinen osia, jotka säilyttävät muotoiltu kakku. Tämä muoto, vastustaa levy, lehtiä tai Filterpresses, lisää filtration-alueelta kakkuja kasvaa paksumpi ja korvata osittain suodatus hinnat laskuun.

Kynttilän suodattimet soveltuvat hyvin palavia, myrkyllisiä ja materiaalien käsittelyyn, koska ne ovat höyrykarkaistut ja suunniteltu tuoteperheestä, korkea paine ja toimintaa tarvitaan. Samoin ne voivat olla helposti käytetään sovellusten kun kuuma tai kylmä lämpötila on säilytettävä. Nämä ominaisuudet eivät ole mahdollisia Filterpresses, jotka edellyttävät levyt ilmakehään avaaminen yksi jotta kakku vastuuvapauden kunkin jakson lopussa.

Kynttilän suodattimet ovat saatavilla kaikki koot ja enemmän tyyppejä voi on 200 m2 ja sisältää 250 tai enää suodatuksen elementit asennetaan 2,5-3,0 metrin halkaisija alusten. Paine toimintasäde on hyvin laaja, mutta useimmat kynttilän suodattimet toimivat paineessa 6 baaria. Sen avulla voidaan suodattaa 1 mikronia pre suodatin kynttilän.

Edut

■ Loistava kakku vastuuvapauden.

■ Sopeutuu helposti lietteen paksuuntuminen.

■ Vähintään lattiatilaa.

■ Mekaanisesti yksinkertainen, koska siellä ei ole monimutkainen tiivistys rauhasten laakerit.

■ Märkä ja kuiva vastuuvapauden

■ suodatetun kiinteät ovat kuivatun ja päästää kaasun isku takaisin suodattaa kakku voidaan reagoida.

■ Jatkuva paksuuntuminen

■ Tämän suodattimen avulla jatkuva suodatus keskeytyksettä vedentulon; kiinteä huuhtoutuvat takaisin neste- ja dischared lietteen muodossa, suodatus prosessi koskee lähinnä prosesseja, joissa contious virtaus on.

■ Kynttilän suodattimen suunnittelu, joka on suunniteltu lääke-ja biotekniikan suurina-standardin mukainen. Pinnan viimeistely ja rakenne sisäosat Salli kaikkien osien kanssa tuotteen tehokkaaseen puhdistamiseen.

Tämä suodatusjärjestelmä on sovellettu onnistuneesti näillä aloilla.

■ Titaanidioksidi■ Poistaa katalysaattoria
■ nykyisen hallituksen■ Fosfatointi
■ viskoosia kuitua■ Aktiivihiili
■ Nikkelin tuotanto■ Zeoliitti tuotanto
■ Polttoaineen kaasu desulfurization■ Tuotanto syötävä öljy
■ käsittelyä■ Kloori alkali tuotanto
■ Hartsi■ Polyolin
■ Tuotanto PVC

■ Kaasun desulfurization


After Sales

Inoco tarjoavat laadukkaita erikoistunut ja aikaa. Tarjoamme kaikki tekniset tiedot hankkeeseen, piirustus, tuotteen opetusta, edistyminen ja ITP.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Oletko valmistaja, kauppa yrityksesi tai kolmannen osapuolen?

A: Olemme valmistaja ja olemme rakensi ylös yrityksemme vuodesta 2007.

2. mikä on pienin tilausmäärä, Voitteko lähettää näytteitä?

A: pienin määrä on 1, koska tuote on laitteita, on vaikea lähettää sinulle näytteitä, kuitenkin, voimme lähettää voit luetteloida, lämpimästi sinut tervetulleeksi yrityksemme.

3. millä tasolla laatu ovat tuotteita?

A: meillä on CE, SGS, ISO ja TÜV, Rosh, ASME todistus toistaiseksi.

4. koska kauan toimitus kestää kestää kauan, miten voit varmistaa, että kone ei ole rikki?

A: koneen on kääritty elokuva, varmista, että kone voidaan toimittaa asiakkaan sujuvasti, käytämme teräslanka jotta fiksoida koneistaa säiliöön.

5. Kun me tilauksen voit järjestää koneen asennus tällä hetkellä?

A:All koneet testataan hyvin ennen kuin, niin melkein niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneen ovat helppo asentaa, jos asiakkaan tarvitsee apuamme, meillä on ilo järjestää asennuksen, mutta kaikki kustannukset on perittävä sinua.

6. Kuinka saan jälkeistä palvelua?

Vastaus: lähetämme sinulle Varaosat Free jos ongelmia aiheutti meille. Onko miehet tehneet ongelmia lähetämme myös sitä, varaosat, mutta se on ladattu. Mitään ongelmia soittamalla suoraan.


图片7.png         

Tutkimus