Täysin automaattinen suodatin

1. Täysin automaattinen suodatin Johdanto Täysin automaattinen suodatin soveltuu suodattimille, joiden 1 '' - 36 '' putkisto on valittavissa, ja nesteen virtaus, turvallisuuden yksinkertainen huolto, XF-sarjan itsepuhdistuva suodatin on laajalti käytössä kaikilla toimialoilla area.XF-X05 itsepuhdistuva harjasuodatin ...

Tuotetiedot

1. Täysin automaattinen suodatin Johdanto

Täysin automaattinen suodatin soveltuu suodattimille, joiden 1 '' - 36 '' putki on valittavissa, ja nesteen virtaus, turvallisuustoiminto yksinkertainen huolto, XF-sarjan itsepuhdistuva suodatin on laajalti käytössä kaikilla toimialoilla. XF-X05 itse puhdistusharja suodatin on korkealla suodatusominaisuudella saostuneiden kiintoaineiden suodatuksen yhteydessä, nesteen virtaus puolelta ja ulospäin, joka on tehokkaampi suodatusprosessissa.

image001


2.Application

█ Automaattista itsepuhdistuvaa siivilää voidaan käyttää lähes kaikissa teollisuuden puhdistamoissa, kuten vesihuollossa, vedenpuhdistetussa järjestelmässä, veden vastenmielisyydessä, jäähdytys-, jalostus- ja palontorjuntapalveluissa. Tämä suodattimen hallintajärjestelmä voi varmistaa vesivarojen syklin ja säästää kustannuksia.

█Teknisesti puhdistettuja suodattimia käytetään laajasti jalostusteollisuudessa lämmönvaihtimien, putkipumpun, jätevedenpuhdistusjärjestelmän jne. Suojaamiseksi.

█ Suuritehoisia mekaanisesti puhdistettuja siivilöitä voidaan käyttää sähköteollisuudessa lämmönvaihtimien, putkipumpun, vesisuihkutussuuttimen, jäteveden kierrätysjärjestelmän jne. Suojaamiseksi.

█ Automaattista itsepuhdistuvaa siivilää voidaan käyttää sellunjalostusteollisuudessa kuitujen poistamiseksi vedestä estääkseen suuttimen tukkeutumisen ja erottamalla kuori ja siru kiertoprosessissa.


3.Our Edut

a. Laaja tuotantokokemus: Olemme erikoistuneet automaattiseen itsepuhdistuvaan suodattimeen, kuten harjasuodattimeen, kaavinsuodattimeen, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vesisuodattimen koteloon, takaisinpesun suodattimeen, pussisuodattimen koteloon ja patruunansuodattimen koteloon, jonka kokemus on 10 vuotta.

b. Täydelliset tuotantolaitokset harjasuodattimelle: tarkkuus radiaaliporauskone, levyn taivutusrullat, sorvi, höylätyyppinen jyrsinkone, poraus- ja jyrsinkone, CNC-plasmaleikkauskone, Invertteripulssi argonkaarihitsauslaite, invertteri sulava polaarinen kaasu suojattu hitsauskone, hitsaus manipulaattori, Co2-kaasusuojattu hitsauskone, itsesäätyvä pyörän hylly, ajo- ja muut kehittyneet varusteet.

image003_01image003_02


Tutkimus