Takaisin pesusuodatin

1.Pesu pesusuodatin Johdanto Automaattinen takapesu imusuodatin tarjoaa täysin automaattisen takaisinpesun puhtaan toiminnan teollisuudessa, ja se voi jatkuvasti erottaa epäpuhtaudet vedestä ja muista nesteistä. Suodatussovelluksen ylläpito ja käyttö on hyvin yksinkertaista, ...

Tuotetiedot

1.Pesupesun suodatin Johdanto

Automaattinen takapesu imusuodatin tarjoaa täysin automaattisen takaisinpesun puhtaan toiminnan teollisuudessa, ja se voi jatkuvasti erottaa epäpuhtaudet vedestä ja muista nesteistä. Suodatussovelluksen ylläpito ja käyttö on hyvin yksinkertaista, vaikka myös vakavissa toimintaolosuhteissa se voi jatkossakin toimia hyvässä käytössä. voi taata suodatetun nesteen puhtauden ja luotettavuuden.

image001


2.Työskentelyperiaate

Filtr Suodatusprosessi

suodattamaton neste virtaa elementti- suodattimen pohjaan ja kulkee suodatinelementin läpi ulkopuolelta sisälle. Sitten epäpuhtaudet jäävät elementin ulkopuolelle. Kerääntyneiden epäpuhtauksien muodostuessa suodatinkakku muodostuu vähitellen. Mikä voisi poistaa pienempiä hiukkasia.

■ Backwash-prosessi

Takaisinpesu käynnistetään, kun suodattimet saavuttavat asetetun paine-eron tai ajan.

Paine-erolähetin lähettää paine-erosignaalin, käynnistää ohjelmoitavan ohjaimen, PLC-ohjelmalähdön signaalin venttiilin toimilaitteeseen ja tyhjennysventtiili avautuu, neste kääntää virtauksen ja kulkee elementtien läpi, hiukkassuodatin kakku elementin pinnalla puhdistetaan.


3.Our palvelu

a.Me tarjoamme ilmaista teknistä palvelua harjasuodattimesta ja sovellusongelmista.

b.Vapaa paikan päällä tapahtuva kiertue ja tehtaan käyttöönotto.

c. Tarjoamme prosessisuunnittelun ja validoinnin ilmaiseksi.

d.Voimme taata tavaroiden toimittamisen ajallaan.

e.Sulje kaikkien henkilöiden tilausten seuranta ja pidä asiakkaat ajan tasalla.

image003


Tutkimus