Automaattinen itsepuhdistuva suodatin

1.Automaattinen itsepuhdistuva suodatin Johdanto Automaattinen itsepuhdistuva suodatin on tarkoitettu suurvirtauksellisesti puhdistetuille ja monimutkaisille epäpuhtauksille, jotka voidaan sovittaa 10 ”, 12”, 14 ”ja 68” putkilinjaan. Jos prosessin virtauskapasiteetti on yli 2500m3 / h, on suositeltavaa käyttää tätä nestesuodatusta ...

Tuotetiedot

1.Automaattinen itsepuhdistuva suodatin Johdanto

Automaattista itsepuhdistuvaa suodatinta käytetään mekaanisesti puhdistetuille ja monimutkaisille epäpuhtauksille, jotka voidaan täyttää 10 ”, 12”, 14 ”ja 68” putkilinjalla. Jos prosessin virtauskapasiteetti on yli 2500m3 / h, on suositeltavaa käyttää tätä nestesuodatusjärjestelmää useilla suodattimilla.

image001image003


2.Self puhdistus suodatin prosessi

Kun tulo- ja poistoputkiston paine-ero saavuttaa esitetyn arvon, suodatin aloittaa puhdistusprosessin. Koko itsepuhdistusprosessi sisältää kaksi vaihetta: tyhjennysventtiili avautuu; kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua harjaa, jotka moottori ajaa sisällä, harjaavat pois epäpuhtaudet, jotka verkko vangitsi, ja sitten epäpuhtaus poistuu tyhjennysventtiilistä. Koko puhdistusprosessi kestää noin 15 - 60 sekuntia, kun taas tänä aikana suodatus tapahtuu. järjestelmä ei lakkaa virtaamasta ja ohjauskeskuksen ohjaamana.

Ohjaustyyppi: siinä on kolme mallia, aika, paine-ero ja PLC-ohjaus.

1

image003_03image003_04image003_05


Tutkimus