Automaattinen takaisinkuivaussuodatin

1.Automaattinen takaisinpesun suodatin Johdanto Suodattimia käytetään myös sakeuttamiseen, jotta saadaan väkevää juoksevaa lietettä poistamalla nestefaasi osittain suodoksena. Tämä toimintatapa on mahdollinen, koska kynttilänsuodattimet voivat toimia hyvin lyhyillä työkierroilla käyttämällä hyväkseen ...

Tuotetiedot

1.Automaattinen takaisinpesun suodatin Johdanto

Suodattimia käytetään myös sakeuttamiseen väkevän virtaavan lietteen tuottamiseksi poistamalla nestefaasi osittain suodoksena. Tämä toimintatapa on mahdollinen, koska kynttilänsuodattimet voivat toimia hyvin lyhyillä kierrosajoilla hyödyntämällä korkeita suodatusnopeuksia, kun kakut ovat vielä ohuita. Yksi kynttilänsuodattimien ominaisuuksista, kun sitä käytetään sakeuttamiseen, on niiden kirkas suodos, koska painovoiman sakeuttamisaineet tuottavat analogisesti ylivuotoja, jotka sisältävät aina tietyn määrän hienojakoisia suspendoituja kiintoaineita.

image001


2.Tuotetiedot

Alkuperäinen: Jiangsu, Kiina

Sertifiointi: ISO9001, ISO14001, Hinta: neuvoteltavissa

Materiaali: Alumiini

Maksuaika: TT, LC

Toimituspäivä: neuvoteltavissa

Pakkaus: vientistandardi

Markkinat: Lähi-itä / Afrikka / Aasia / Etelä-Amerikka / Eurooppa / Pohjois-Amerikka

Takuu: 1 vuosi

MOQ: 100 asetettu


3.Our Edut

a. Laaja tuotantokokemus: Olemme erikoistuneet ilmanpuhdistusteollisuuteen yli 10 vuoden ajan. AHU Pre-filter voimme optimoida ilmavirtauksen suunnittelun ilmastointilaatikon koon räätälöinnin, suodatuksen tehokkuuden, ilmavirran tunnistusparametrien mukaisesti, jotta varmistetaan, että asiakkaat .

b. Laadukas raaka-aine: Meillä on pätevä toimittaja sertifiointijärjestelmä, olemme liittyneet D&B: n DUNS-rekisteröintiin "c. Tiukat fyysiset / kemialliset testausmenettelyt: tuotteen suunnittelun ja prosessin vaatimusten täyttäminen, luotettavien testaustietojen tarjoaminen.

d. Lyhyt Toimitusaika: Jos yksi kontti 15-20 päivää. Varastoimme myös joitakin standardikokoisia putkia ja sauvoja, jos tarvitset 3-5 kpl, voimme toimittaa pian.

e. Turvallinen pakkaus: ruosteenestoaineöljy levitetään putkiin ja sauvoihin ennen kuljetusta, muovikorkit putken päissä sisäpinnan suojaamiseksi, jokainen sauva on suojattu pahviputkella. Lopuksi pakataan merikelpoiseen pakettiin tai puukoteloon.

f. Paras myynnin jälkeinen palvelu: yli 60% tuotteita myydään Kaakkois-Aasiaan, Lähi-itään ja Eurooppaan, ja kaikki tuotteet luottavat kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

image003


Tutkimus