Automaattinen takaisinpesun suodatin

1. Automaattinen takaisinpesun suodatin Johdanto Tämä toimintatapa on mahdollinen, koska kynttilänsuodattimet voivat toimia hyvin lyhyillä sykli-aikoilla käyttämällä hyviä suodatusnopeuksia, kun kakut ovat vielä ohuita. Yksi kynttilänsuodattimien ominaisuuksista, kun sitä käytetään sakeuttamiseen, on niiden selkeä suodos.

Tuotetiedot

1. Automaattinen takaisinpesun suodatin Johdanto

Tämä toimintatapa on mahdollinen, koska kynttilänsuodattimet voivat toimia hyvin lyhyillä kierrosajoilla hyödyntämällä korkeita suodatusnopeuksia, kun kakut ovat vielä ohuita. Yksi kynttilänsuodattimien ominaisuuksista, kun sitä käytetään sakeuttamiseen, on niiden kirkas suodos, koska painovoiman sakeuttamisaineet tuottavat analogisesti ylivuotoja, jotka sisältävät aina tietyn määrän hienojakoisia suspendoituja kiintoaineita.

image001


2.Työskentelyperiaate

Suodatuksen aikana, joka tapahtuu paineastiassa, neste puristetaan ulkopuolelta suodatusväliaineen läpi. Kiinteä liitäntä sen pinnalle ja muodosta yhtenäinen kakku. Kakku pysyy suodatinelementeissä koveran kuperan profiilinsa ja jatkuvasti ylläpidetyn paine-eron vuoksi. Kun painehäviö asetettuun venttiiliin, tulo- ja poistoventtiiliin sammuu. Paineilman virtaus suodattimeen ja suodatinkakku kuivataan takaisinpesuprosessissa, hiukkanen poistetaan, ja suodatinelementti voisi olla regeneroitumassa.

Kynttilänsuodattimien toinen ominaisuus on muodostettujen kakkujen sylinterimäinen muoto. Tämä muoto, vastakohtana levylle, lehdelle tai suodatinpuristimille, lisää suodatusaluetta, kun kakut kasvavat paksumpia ja kompensoivat jossain määrin suodatusnopeuksien vähenemistä.

Kynttiläsuodattimet soveltuvat hyvin syttyvien, myrkyllisten ja syövyttävien aineiden käsittelyyn, koska ne on autoklaavissa ja suunniteltu vaarallisiin ympäristöihin, kun vaaditaan korkeaa painetta ja turvallista käyttöä. Samoin ne voidaan helposti päällystää sovelluksiin, kun kuumia tai kylmiä lämpötiloja on säilytettävä. Nämä ominaisuudet eivät ole mahdollisia Filterpresses-laitteissa, jotka edellyttävät levyjen avaamista ilmakehään yhdellä, jotta kakun purkautuminen kunkin syklin lopussa.


3.Advantages

■ Erinomainen kakun purkaus.

■ Sopeutuu helposti lietepaksuuteen.

■ Vähimmäispinta-ala.

■ Mekaanisesti yksinkertainen, koska ei ole monimutkaisia tiivistys- tai laakereita.

■ Märkä ja kuiva purkaus

Filtered Suodatetut kiinteät aineet poistetaan vedestä ja poistetaan kaasun puhaltamalla, suodatuskakku voidaan käyttää reaktioon.

■ Jatkuva sakeutuminen

■ Tämä suodatintyyppi mahdollistaa jatkuvan suodatuksen ilman virtauksen keskeytystä; kiinteä aine huuhdellaan takaisin nesteeseen ja poistetaan lietteen muodossa, tämä suodatusprosessi koskee pääasiassa prosesseja, joissa tarvitaan contious-virtausta.


4.FAQ

a. Oletko valmistaja, kauppayhtiö tai kolmas osapuoli?

V: Olemme valmistaja, ja olemme rakentaneet yhtiömme vuodesta 2007 lähtien.

b. Mikä on minimitilausmäärä, voisitteko lähettää minulle näytteitä?

V: Vähimmäismäärä on 1 sarja, koska tuotteemme on koneiden laitteita, on vaikea lähettää sinulle näytteitä.

C. Mitä laatutaso on tuotteesi?

V: Olemme saaneet CE-, ISO-, SGS-, TUV-, Rosh-, ASME-todistuksen.

d. Koska kuljetusaika kestää kauan, miten voit varmistaa, että laitetta ei rikota?

e: Koneemme on kalvopäällystetty, jotta kone voidaan toimittaa asiakkaillemme sujuvasti, me käytämme teräslankaa kiinnittämään koneen säiliöön.

1

2

3Tutkimus