Separaattorin teollinen erotin

Syklonierottimen käyttöönotto INOCO 900-sarjan syklonierotin on yhdistelmä monipuhdistussykloneputkia ja patruunoita hiukkasten ja pisaroiden erottamiseksi kaasusta. Toiminnan periaate Ensimmäisen vaiheen suodatus Sykloniputki-neste-erotin: Kun kaasua virtaa nestettä sisältäen ...

Tuotetiedot

Syklonierottimen käyttöönotto

INOCO 900-sarjan syklonierotin on yhdistelmä monipuhdistussykloniputkista ja patruunoista hiukkasten ja pisaroiden erottamiseksi kaasusta.

Toimintaperiaate

Ensimmäisen vaiheen suodatus
Sykloniputken kaasu-neste-erotin: Kun kaasun virtaus virtaa nestettä neste-erottimelle sykloni-pyörreputken muodon pyörimisen vuoksi, virtaus tuottaa voimakkaan vor tex -liikkeen, mikä luo vahvan keskipakovoiman, jolloin kiinteä aine hiukkasia ja nestemäisiä epäpuhtauksia, jotka on kiinnitetty sykloniputken seinään.
Kun epäpuhtaudet erotetaan kaasuvirrasta, neste kerääntyy säiliön alueelle. Kaasun jälkeinen puhdistus jättää sykloniputken erottimen minimaalisella painehäviöllä seuraavaan suodatustasoon.

cyclone separator.jpg

Toisen vaiheen suodatus

Kasetin suodatus ja erotus: Tämä taso koostuu suodatuselementtien lukumäärästä, jotka voidaan vaihtaa tai toistuvasti puhdistaa.
Tällainen suodatinelementti ja tarkkuustaso valitaan työolosuhteiden mukaan. Tavoitteena on poistaa pienimmät kiinteät hiukkaset ja tiivistynyt sumu ja tehdä suurimmat pisarat erottimesta.

SN-920-sarjan syklonisuodatinerotin

INOCO oppii kotimaisen ja ulkomaisen sykloniputketekniikan etuja ja kehitti kaasu-nestemäisen-kiinteän faasin erottelun tehokkaalla suorituskyvyllä ja kulutuskestävyys- ja korroosionkestävyydellä. Se on erittäin pinnan kovuus (pintakovuus jopa HV900 ~ 1000), hyvä korroosionkestävyys (koskee happoja, emäksiä, kostea rikkivetyympäristö jne.).
Sykloniputki on 2 tuuman keskipakoispääte putkimainen putki. Suodatettava kaasu tulee sisääntuloaukkoon ja muodostaa pyörivän virtauksen putkessa, kuten nestemäisten ja kiinteiden hiukkasten ja kaasutiheyden erojen keskipakoisvoiman erottamiseksi, puhdasta polttoainekaasua putkesta virtaamaan pois kiinteät ja nestemäiset hiukkaset putoavat erottimen pohja putkesta ja sitten tyhjennä poistoaukosta. Sykloniputken määrä perustuu todelliseen kaasuvirtaukseen ja painehäviöön.

Suoritusindeksi

Erotus: Pölyhiukkasille ja pisaroille, joiden pitoisuus on 8-10 μm, poistumisnopeus on 100%
Syklonipainehäviö: alle 0,04MPa

ominaisuudet

1. Yleisrakenne sopii kaksivaiheisiin virtausominaisuuksiin, kulutuksen valoon, vähemmän kuormitetta tarkastettavaksi ja korjaamiseksi
2. Kohtuullinen rakenne, tukkeutumisongelma ei tapahdu
3. Sykloniputken voi käyttää kovempaa temperamenttimateriaalia käyttäen alkuperäistä korkean kulutuksen ja korroosiota sisältävän nikkeli-fosforipinnoitusteknologian, pintarakenteet saavuttavat jopa HV900-1000, joilla on suuri kulutuskestävyys ja pitkä käyttöikä
4. Laaja toimintavarmuus, jotta voidaan varmistaa erotteluteho ja sallittu painehäviö, yhden putken virtausnopeudet 135-185m3 / h;

Laatuvakuutus

1.Rakentava sopimusvalvonta kutsui kaikkia osastoja varmistamaan kunkin tilauksen toteutettavuuden.

2.Prosessin suunnittelu ja validointi ennen irtotavaran tuotantoa.

Tarkka määräys kaikissa raaka-aineissa ja apumateriaaleissa. Kaikki raaka-aineet saavuttavat maailman edistyneen tason.

3. Paikan päällä tapahtuva tarkastus kaikkiin prosesseihin, tarkastustietue pysyy jäljitettävänä 3 vuoden ajan.

4. Kaikki tarkastajat ovat taitavia kansainvälisten todistusten kanssa.

5. Laadukkaat WPS- ja ammattimaiset hitsaajat takaavat hitsauksen laadun.

6.100% valmiiden itojen tarkastus ennen lähetystä.

7.Edustettu ja täydellinen testaus- ja tarkastuslaitteisto: NDT, metalli Mikroskooppi, iskutesteri, kovuusmittari ...

8. Tarkastuslaitoksen sääntömääräinen koulutus.


图片1.png

Ohje

1. Mitkä laadun tasot ovat tuotteesi?

V: Meillä on tähän mennessä CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME sertifikaatti.

2. Koska toimitusjakso kestää kauan, miten voit varmistaa, ettei laitetta rikota?

V: Meidän koneemme on kalvopäällysteinen, jotta voisimme varmistaa, että konetta voidaan toimittaa asiakkaallemme tasaisesti, käytämme teräslankaa koneen kiinnittämiseen säiliöön.

3. Miten voit ratkaista ulkomaan asiakkaan ongelmat ajoissa myynnin jälkeisestä palvelusta?

V: Laitteen takuu on normaalisti 12 kuukautta. Tänä aikana järjestämme kansainvälisen ilmaisun välittömästi varmistaaksemme, että vaihdettavat osat toimitetaan mahdollisimman pian.

Laatuvaatimus: 12 kuukautta laitteen käytön jälkeen, mutta enintään 18 kuukautta laitteen toimituksen jälkeen (takuu ei kata kulutusta).

4.Miksi valitset meidät?

V: Olemme yksi korkean teknologian yrityksistä, AAA-sopimus ja luotettava yritys, AAA Technology Consulting Firm. Olemme valmistaja sai todistuksen ISO9001.

5.Mitä maksuehtoja hyväksytte?

A: T / T tai L / C tai West Union tai Moneygram tai Paypal, toiset ovat tervetulleita.

6.Mikä on suodattimen toimitusaika?

V: Yleensä 35 päivää etukäteen maksamisen jälkeen, jos OEM, se on 40-45 päivää maksamisen jälkeen, satama on Shanghai.


图片6.png


Tutkimus