Öljynerotin Nestemäinen kiinteä erotus

Öljynvesierottimen käyttöönotto Öljy-vesierotusprosessissa kuori on varustettu coalescence-patruunoilla ja erotuskaseteilla, kun väliaine virtaa sen sisäpuolella, silloin on neljä prosessia - suodatus, yhteensulautuminen, erottelu, erottaminen poistamisen toteuttamiseksi. ..

Tuotetiedot

Öljynerottimen käyttöönotto

Öljy-vesierotusprosessissa kuori on varustettu yhteensulautuvilla patruunoilla ja erotuskasetteilla, kun väliaine kulkee sisäisen sisäpuolensa läpi. Siinä on neljä prosessia: suodatus, yhteensulautuminen, ratkaiseminen, erottaminen kosteuden, keskipitoisen alkalisen aineen poistamiseksi ja veteen ja jne. liukoiseen orgaaniseen happosuolaan.

oil water separator.jpg

ominaisuudet

Ensim- mäinen sisäpuolelta ulkopuolelle virtaa yhdyskokoisten patruunoiden läpi, nämä patruunat ovat erityisen kaksinkertaiset funktio suodatuksesta ja yhteensulautumisesta. Suurin suodatuskerros, joka sisältää sisimmän koalesenssiväripatruunat, voi tehokkaasti estää hiukkasten epäpuhtaudet, erityisesti sieppaavan epäpuhtauden, jolla on emulgointivakaustila, kuten sellaiset kuten rautaoksidi ja rauta sulfidi jne., myös parempia myöhemmäksi demulgoitumis- ja yhdistämistoiminnalle. Kun suodatusväliaine virtaa yhteenlaskettuun demulgoitumiskerrokseen, sen "erikoismateriaali voi tehdä demulgoitumisen, sitten hieno ja vapaa vesi muodostavat suuren pudotuksen. "painovoima, pienempi pudotus virtaa materiaalin kanssa erotuskasetteihin, erotuspatruunat valmistetaan patenttitekniikan materiaaleilla, joilla on hyvä hydrofobinen suorituskyky. kun väliaine sisäpuolelta ulkopuolelle virtaa erotuskasetit, vain läpäisyvälineet kulkevat, pienet pisarat peittävät tehokkaasti tehokkaasti kasetit, jotka sen jälkeen kutistuvat suuriksi pisaroiksi ja siten erottavat enemmän vettä.

tekniset tiedot

Shell-materiaali: 20 #, 345Q, ruostumaton teräs
Micron-luokitusalue: alle 0,3 mikronia, 0,3 mikronia, 0,5 mikronia, 1 mikronia, 5 mikronia, 10 mikronia
Kasettien koko: OD3,5 '', 4,5 "'6"; Lenght16,18,20,32,36,40,72 ''
Alkuperäinen painehäviö: ≤50 bar
Vaihdettava painehäviö: <>
Käyttölämpötila: 0 - 120 ° C

Erotuspatruunat

Erotuspatruunat valmistetaan suurtiheyksisestä gradientilasikuidusta rikkoutumisen ja vuotoiden vähentämiseksi, koko yhteen putkirakenteeseen, patruunat pinta käsitellään hydrofobisilla ja oleofobisilla ja täyttävät erilaiset mikroninopeusvaatimukset.

Rakenne

Neste-neste-yhteensopivuuserotin on varustettu kahdella erilaisella toimintamuodolla olevilla patruunoilla sisäpuolella; erottimen kotelo on metallikotelo ja varustettu vipu-mittarilla, painemittarilla, ilmanpoistoventtiilillä, tyhjennysventtiilillä, online-näytteenottimilla ja muilla lisävarusteilla.

Prosessin kulku

1. Yhdistämiskasettien käyttöiän pidentämiseksi ja vedenpoiston tehokkuuden lisäämiseksi suosittelemme lisäämään esisuodatin koalesenssisuodattimen erottimen etuosassa. Esisuodattimen päätehtävää käytetään keskisuurten epäpuhtauksien ja rautaoksidien, rautasulfidin ja muiden haitallisten epäpuhtauksien kiinteiden hiukkasten poistamiseksi.
2. Jokainen laite on suunniteltu ohituksella, joka on kätevä korvaavissa patruunoissa, ja varmista, että järjestelmä toimii jatkuvasti.
3. Jokaisen laitteen pohjalle on 3 viemäriä, jotka edesauttavat lian poistoa ja epäpuhtauksien erotettua talteenottoa.

hakemus

INOCO SGF Nestemäinen neste-erottimesta käytetään yleisesti bensiiniä, lentopetrolia ja dieselpolttoainetta, veden erottamista; kaustinen bensiini, lentopetrolit ja dieselöljy emäksinen alkalierotus; kevyen hiilivedyn ja petrokemian tuotteiden vesierotus; vetyperoksidin erottaminen työskentelyyn emäliuoksessa; petrokemian tuotteiden ja hiilivetyjen happoerotus; öljyerotus; vedetön amiiniöljyerotus.


图片1.png

Ohje

1. Jos joudun pysymään paikalle muutaman päivän ajan, onko mahdollista varata hotelli minulle?

A: Minulla on aina ilo, hotellivarauspalvelu on saatavilla.

2. Mitkä laadun tasot ovat tuotteesi?

V: Meillä on tähän mennessä CE, ISO, SGS, TUV, Rosh, ASME sertifikaatti.

3. Koska toimitusjakso kestää kauan, miten voit varmistaa, että kone ei mureta?

V: Meidän koneemme on kalvopäällysteinen, jotta voisimme varmistaa, että konetta voidaan toimittaa asiakkaallemme tasaisesti, käytämme teräslankaa koneen kiinnittämiseen säiliöön.

4. Kun järjestämme tilauksen, aiotko järjestää koneen asennuksen tällä hetkellä?

V: Kaikki koneet testataan hyvin ennen toimitusta, joten lähes niitä voidaan käyttää suoraan, myös koneemme on helppo asentaa, jos asiakas tarvitsee apua, meillä on ilo järjestellä asennus, mutta kaikki kustannukset sinua veloitetaan.


图片6.png


Tutkimus