Etusivu > Meistä

YNT Petrokemian koneet ja laitteet ovat kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd. perusti huhtikuussa 2007 Kiinassa Wuxi, ja se on yksi johtavista kotimaisista mikrosuodattimien toimittajista, ja on myös erityisen hyvä suodattimen suunnittelu vaativissa olosuhteissa. Ydintuotteita ovat erotinsuodattimet, mikrosuodattimet, pussisuodattimet, painesäiliösuodattimet, automaattiset puhdistussuodattimet, korkeapainesuodattimet, staattiset sekoittimet ja näkymäpeili ja niin edelleen. Tällaiset tuotesarjat ovat tunnustaneet ja kiitosta monet asiakkaat, kuten China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, Kiinan National Petroleum Corporationin länsi-idän kaasuprojektien osasto, Shell, Nanjing Steel Group, BASF ja Sony. .


YNT on sitoutunut tarjoamaan globaalin teollisuuden asiakkaille taloudellisimmat ja ammattimaisimmat suodatusratkaisut valitsemalla maailman johtavat suodatustuotantolaitteet ja valmistusprosessit, integroimalla vuosien tutkimus- ja kehitystoiminnan kokemuksen patruunaprosessissa ja käyttämällä erilaisia suodattimia ja erotustekniikat kattavasti. Sintrattu patruuna, ruostumattomasta teräksestä valmistettu taittuva patruuna, kiilapatruuna, kalvopatruuna ja muut suodatinmateriaalit yhdistettynä monipuolisesti suunniteltuihin suodatinkoteloihin on käytetty laajasti petrokemian, öljynjalostuksen, uuden energian, teräksen ja raudan, kemian, lääkkeiden, elintarvikkeiden ja vedenkäsittely ja muu teollisuus.

YNT on tarjonnut palveluita teollisuusyhteisölle monien vuosien ajan noudattaen tiukasti ISO9001-kansainvälistä laatujärjestelmää. Koska maassa on useita projektiosastoja, YNT voi tarjota sinulle täydellisimmän myynnin jälkeisen palvelujärjestelmän, ja pystymme saapumaan sivustoon palvelemaan sinua 24 tunnin sisällä Kiinassa.
Petrochemical Machinery Equipment Jatkossa YNT, joka noudattaa "turvallisuuden, ammattimaisuuden, innovaatioiden ja yhteistyön" perusarvoja, tarjoaa edelleen asiakkaille parempia tuotteita ja tehokkaampia palveluita ja pyrkii antamaan uusia panoksia suodatustekniikan innovaatioihin.