Etusivu > Tietoja meistä

YNT petrokemian Machinery Equipment Co, Ltd kokonaan omistama tytäryhtiö perustetun Wuxi Aochi suodatin Equipment Co, Ltd huhtikuussa 2007 Wuxi, Kiina, on yksi johtavista kotimaan suodatin, ja on myös erityisen hyvä siivilöityä aikoa vaativissa olosuhteissa. Core-tuotteet ovat mikro suodattimet, erotin suodattimet, staattisten sekoittimien, aluksen korkeapainesuodattimet, Automaattinen puhdistus suodattimia, pussi suodattimien, korkeapaineinen suodattimet ja Katso peili ja niin edelleen. Tällainen joukko tuotteita on tunnustettu ja kiitosta monet asiakkaat kuten China National Offshore Oil Corporation, Roc, fluori Oilin, Technip, Länsi-Itä kaasun projektin osasto China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing teräs Ryhmä, BASF ja Sony.


YNT on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille maailmanlaajuisen teollisuuden taloudellisin ja ammattitaitoinen suodatus ratkaisuja valitsemalla maailman johtava suodatus tuotantolaitteet ja valmistusprosesseja, integrointi vuoden T & K kokemus kasetti prosessi, ja käyttämällä eri suodatus ja erottaminen teknologioiden kattavasti. Sintratut kasetti ruostumattomasta teräksestä taitettu patruuna, juuttunut kasetti, kalvo patruuna ja toinen suodatin media yhdessä monipuolisesti suunnitellut suodattimen kuoret on laajalti käytetty petrokemian, Öljynjalostus, uutta energiaa, teräksestä ja raudasta, kemialliset, lääke, ruokaa, ja Vedenkäsittely- ja muilla teollisuudenaloilla.

YNT on tarjonnut palveluita toimialan useita vuosia täytäntöönpanosta ISO9001 International Quality System tiukasti. Määrä projektin osastot asettaa maassa YNT voi tarjota sinulle täydellisin huoltopalvelut ja olemme päässeet sivusto palvelee sinua vuorokauden kuluessa Kiina.

Tulevaisuudessa YNT noudattaa keskeisiä arvoja ”turvallisuutta, ammattitaitoa, innovaatioita ja yhteistyötä” jatkossakin tarjota asiakkaillemme tuotteiden paremman laadun ja tehokkaampien palveluiden ja pyrkivät tekemään uusia maksuja suodatus tekniikka innovaatio.